"Voorop staat dat wij een transparante en betrouwbare partner willen zijn waarbij de samenwerking in goede en ook in uitdagende tijden staat als een huis. Wij proberen een omgeving te creëren waar werknemers graag onderdeel van willen zijn, zo ook de klant"

Missie en Visie

HQ Plastics is specialist op het gebied van kunststofbewerking. Wij verspanen (CNC draai-, frees- en combinatieproducten), assembleren en lassen. Daarbij kunnen wij uw producten voorzien van meetrapporten, bijbehorende materiaalcertificaten. Ook hebben we de mogelijkheid tot het cleanen van uw producten. Onze kracht ligt in het produceren van enkelstuks tot middelgrote series en ons streven naar korte levertijden. Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe marktontwikkelingen en processen om de organisatie en het personeel te blijven uitdagen.

Voorop staat dat wij een transparante en betrouwbare partner willen zijn waarbij de samenwerking in goede en ook in uitdagende tijden staat als een huis. Wij proberen een omgeving te creëren waar zowel onze werknemers als onze klanten graag onderdeel van willen zijn.

Wij streven naar voortdurende ontwikkeling en zijn kritisch op constante kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit. Door de jarenlange ervaring in de kunststofwereld staan wij u als team en sparringpartner graag bij. Wij denken mee over het ontwerp, de maakbaarheid en de juiste materiaalkeuze. Daarnaast werken wij enkel met de beste materialen en dragen we samen met onze leveranciers bij aan een circulair proces. Zo worden al onze restmaterialen gescheiden en zijn ze na recycling opnieuw te gebruiken. We zijn actief in diverse marktsegmenten, waaronder de semiconindustrie, machinebouw, verpakkingsindustrie, voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie.

De HQ Groep


HQ Plastics is een onderdeel van de HQ Group. De HQ Groep is een overkoepelende organisatie die beschikt over verschillende disciplines.
Benieuwd naar de HQ groep met haar missie en visie? Klik hier.