"Voorop staat dat wij een transparante en betrouwbare partner willen zijn waarbij de samenwerking in goede en ook in uitdagende tijden als een huis staat. Wij proberen een omgeving te creëren waar werknemers graag onderdeel van willen zijn, zo ook de klant"

Missie en Visie

HQ Plastics is specialist op het gebied van kunststofbewerking. Wij verspanen (CNC draai-, frees-en combinatieproducten), assembleren, lassen. Daarbij kunnen wij uw producten voorzien van meetrapporten, bijbehorende materiaalcertificaten en hebben de mogelijkheid tot het cleanen van uw producten. Onze kracht ligt in het produceren van enkelstuks tot middelgrote series en streven naar korte levertijden. Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe marktontwikkelingen en processen om de organisatie en het personeel uit te blijven dagen.

Voorop staat dat wij een transparante en betrouwbare partner willen zijn waarbij de samenwerking in goede en ook in uitdagende tijden als een huis staat. Wij proberen een omgeving te creëren waar werknemers graag onderdeel van willen zijn, zo ook de klant.

Wij streven naar voortdurende ontwikkeling, zijn kritisch naar een constante kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en flexibiliteit. Door de jarenlange ervaring in de kunststofwereld staan wij u als team en sparringpartner graag bij. Wij denken mee over het ontwerp, maakbaarheid en de juiste keuze van materialen. Daarnaast werken wij enkel met de beste materialen en dragen samen met onze leveranciers bij aan een circulair proces. Zo worden al onze restmaterialen gescheiden welke na recycling hergebruikt kunnen worden. We zijn actief in diverse marktsegmenten, waaronder de semiconindustrie, machinebouw, verpakkingsindustrie, voedingsmiddelenindustrie en de farmaceutische industrie.

De HQ Groep


HQ Plastics is een onderdeel van HQ Group. De HQ Groep is een overkoepelende organisatie waarin we beschikken over verschillende disciplines.
Benieuwd naar de HQ groep met haar missie en visie? Klik hier.