Fijnmechanisch Bankwerker

Operations

HQ Plastics, Eindhoven, Netherlands
40 hours

Wat ga jij doen binnen onze organisatie?

Door de sterke groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Fijnmechanisch Bankwerker. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de afwerking “finishing touch” van onze via CNC geproduceerde kunststof producten. Jij bent dé schakel tussen de productie en het visitekaartje aan onze klanten.

Je werkzaamheden in deze rol bestaan uit:

 • Je richt je op de “finishing touch” van onze via CNC geproduceerde kunststof producten;
 • Denk daarbij aan het controleren, ontbramen, tappen, ruimen en cleanen. Dit met de daarvoor beschikbare hulpmiddelen;
 • Je bent proactief ingesteld en denkt mee in verbeteringen van de bestaande bewerkingsmethodieken, met als doelstelling het bereiken van een optimaal productieproces met een zo kort mogelijke doorlooptijd en verbetering in kwaliteit;
 • Je bepaalt mede of een product aan de klantspecificaties voldoet.

Wat doen wij?

HQ Plastics is gespecialiseerd in het vervaardigen en bewerken van hoogwaardige kunststof halffabricaten en eindproducten voor diverse branches. Wij leveren draai-, frees- en combinatieproducten in kleine series of enkelstuks. Tevens is er een mogelijkheid tot assembleren, cleanen en kunststoflassen van producten. Wij produceren, innoveren en denken graag mee over nieuwe oplossingen bij complexe vraagstukken. Werken bij HQ Plastics betekent iedere dag samen met gedreven en fijne collega’s bouwen aan de verdere groei van onze organisatie. Het familiegevoel staat centraal en samen maken we het verschil op het gebied van kunststofbewerking.

Wat vragen wij?

Om in aanmerking te komen voor deze functie beschik je tenminste over:

 • Je hebt een passie voor techniek en hebt ervaring in de hightech industrie;
 • Je bent bekend met het afwerken van zeer nauwkeurige producten;
 • Je hebt ervaring met het lezen van werktekeningen of bent bereid om dit te leren;
 • Je beheert de Nederlandse taal in woord en geschrift en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.

Over welke eigenschappen moet je beschikken?

 • Je streeft naar kwaliteit, verbeteringen en hebt een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je bent een echte teamspeler en werkt graag samen met enthousiaste collega’s;
 • Je weet goed met stressvolle situaties om te gaan;
 • Je bent zelfstandig, pro actief, accuraat en hebt een flexibele instelling.

Wat bieden wij?

Werken bij HQ Plastics betekent onderdeel zijn van een sterk groeiende organisatie met een team van 26 betrokken collega’s. De organisatie kenmerkt zich door haar informele karakter en korte communicatielijnen.

Binnen onze organisatie krijg je de kans om jezelf verder te ontwikkelen op zowel persoonlijk- als professioneel vlak. We hechten veel waarde aan een collegiale en prettige werksfeer.

Uiteraard stellen wij de middelen ter beschikking die jij nodig hebt om deze functie goed uit te kunnen voeren. Het salaris is marktconform en zal in overleg bepaald worden, afhankelijk van kennis en ervaring. Wij hebben een eigen arbeidsvoorwaardenpakket en bieden een collectieve pensioenregeling. Ben je nooit of bijna nooit ziek? Goed nieuws; je kan tot 5 extra vrije dagen per jaar sparen bij een fulltime dienstverband. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van onze HQ Group Fitness faciliteit en kun je gebruik maken van een fiscaal vriendelijke fietsregeling.

Wil je solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in deze functie en nieuwsgierig hoe het is om te werken voor een internationaal opererende organisatie waar ondernemerschap centraal staat? Wij zien jouw CV en aanvullende motivatie graag tegemoet t.a.v. Anissa Bejaoui of Ellen van Moorsel via career@hqpack.nl.

Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar voor eventuele vragen: +31 (0)6 27 26 22 02 (Anissa Bejaoui, aanwezig op di, woe en do) of +31 (0)6 11 83 54 11 (Ellen van Moorsel)